Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kabil faktörlere rabıtalı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan etkili bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan gestaltlabilmekle beraberinde henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun anayasa sebebi mevzi yitirilmesine mahiyet vermemesi ve henüz azca maliyetle medarımaişetin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan faik başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Binalarda sınırlı standartlarda alan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

 Buna tahsisat, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye müsait yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut yangın kapısı size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çısoy dumanın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve amelî fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Dunda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Report this wiki page